Hej och välkommen tillbaka!

Den här bloggen har alltså fått ett eget hem och flyttat från http://elilaserochskriver.wordpress.com/ till elilaserochskriver.se. Hoppas ni vill följa mig här också! I övrigt har inte så mycket förändrats, mer än lite utseende. Dock kommer det hända mer saker här framöver, för det här innebär också en nystart för bloggen och det kommer dyka upp en hel del utmaningar och annat skoj så häng kvar!

Bloggens facebooksida och twitter finns kvar här och här, men vill du fortsätta följa mig på bloglovin gör du det här istället. Det går också att följa via mail, titta i sidomenyn!

Det är fortfarande en del saker som inte fungerar, som många länkar, men det kommer rättas till så småningom.

Har du några synpunkter på sidan är jag väldigt tacksam om du vill dela med dig av dem! Antingen i en kommentar här eller på elilaserochskriver[krumelur]gmail[punkt]com.

17 reaktioner på ”Hej och välkommen tillbaka!

  1. Kul! 😀 Jag följer dig HÄR på bloglovin numer. Så jag inte hamnar fel i bloggträsket. Din blogg vill jag inte tappa bort! (: Grattis att du blivit med BLOGG, själv är jag väl bara med blogg, om man nu ska jämföra… ^^ (;

    1. Åh vad kul 😀 Vilken fin komplimang! Det ÄR verkligen lätt att hamna fel i bloggträsket, hade aldrig klarat mig utan bloglovin 🙂 Det kändes som ett stort steg att bli med BLOGG men det var rätt enkelt att genomföra, förutom att alla länkar blev knas så var det en superlätt migration!

    1. Haha, betyder det att du inte gillar den här? 😉 Säger till om (när) jag tröttnar på den här 🙂

        1. 😉 Jodå, det vill jag! Har dock inte bestämt mig om jag vill ha den i bannern eller bara i övriga sociala medier.. Den syns ju på sidan ändå.

Kommentera