Helgäventyr (eller helgslapp, valfri tolkning)

Jag verkar äntligen ha blivit frisk och knäckt både bihåleinflammation och halsinfektion, hallelujah. Men för säkerhets skull tillbringades helgen ändå till största delen i soffan (det kan också ha att göra med att det varit ungefär tjugofem minusgrader hela helgen). Till viss del umgicks jag med Viktor Rydbergs Vampyren men nästan ännu mer med Xboxen och mer specifikt det galet roliga spelet L.A. Noire (tänkarspel – ja! – plus brottsplatsutredning i femtiotalets Los Angeles som är riktigt kul för en sådan som jag som är en sucker för just den epoken).

Jag och min pojkvän spelade också en hel del Sonic & Sega All-star racing som för all del inte är så mycket tänkarspel men ändå galet roligt. Xboxen har gått mer varm än läshjärnan i helgen alltså och det händer inte så ofta. Å andra sidan har det känts som om mitt huvud varit fullt av bomull i en vecka så kanske inte så konstigt ändå.

Vad har ni gjort?

(Och nej, bloggen kommer inte byta skepnad och bli en spelblogg istället. Det här var mer av ett tillfälligt avbrott. Jag skyller på en veckas sjukdom och är tillbaka i vanlig bokordning på måndag.)

4 reaktioner på ”Helgäventyr (eller helgslapp, valfri tolkning)

  1. Tv-spel kan vara riktigt kul och avkopplande när man inte orkar tänka för mycket. 🙂 L.A. Noir låter ju riktigt kul – tror att jag har sneglat på det i butiken. Annars gillar jag Red Dead Redemption (westernspel) och Tekken såklart. ^^ Vi har precis inhandlat ett Wii också, och hjälp vilken träningsvärk man får av bowlingen! 😛 Kul att höra att du är på bättringsväg btw!

    1. Eller hur 🙂 L.A. Noir är riktigt kul! Vi sitter klistrade i timmar 🙂 RDR har jag inte spelat men Tekken är kul, det håller jag med om!

  2. Tv-spel kan vara riktigt kul och avkopplande när man inte orkar tänka för mycket. 🙂 L.A. Noir låter ju riktigt kul – tror att jag har sneglat på det i butiken. Annars gillar jag Red Dead Redemption (westernspel) och Tekken såklart. ^^ Vi har precis inhandlat ett Wii också, och hjälp vilken träningsvärk man får av bowlingen! 😛 Kul att höra att du är på bättringsväg btw!

    1. Eller hur 🙂 L.A. Noir är riktigt kul! Vi sitter klistrade i timmar 🙂 RDR har jag inte spelat men Tekken är kul, det håller jag med om!

Kommentera