Helgen är räddad!

Ibland tycker jag det är roligare att låna på bibblan än att köpa böcker (och inte bara för att jag är bibliotekarie). Ibland glömmer jag av reservationer jag gjort till mig själv och vips! så dimper det ner en bok en reserverat för evigheter sen och räddar hela helgen.

NamnlösFörväntningarna? Astronomiska. Ikväll, eller kanske imorgon, ska jag börja med den men den har tuff konkurrens för med ut till stugan åker också John Grishamns nya I mullbärsträdets skuggaen fortsättning på Juryn som jag tycker är hans bästa bok, samt sista delen i Kerstin Thorvalls arbetartrilogi, nämligen Från Signe till Alberte.

Vad läser du i helgen?

4 reaktioner på ”Helgen är räddad!

    1. Åh, jag älskar Sarah Waters! Främlingen i huset är ju den mest ”skräckliga” av henne, men alla böcker är ju så atmosfäriska… Tipping the Velvet är nog min favorit!

Kommentera