Helgens fyra ord – bloggmiddag, bokbyte, biobesök, vampyrdrinkar

Torsdagens efterlängtade Muse-konsert var inställd, men det blev en himla rolig helg i Stockholm ändå. I fredags var jag och en klasskamrat på biblioteksstudiebesök och SF-bokhandelsbesök (Jag köpte faktiskt bara en bok men jag har höga förväntningar, det var Dark Matter av Michelle Paver som fick följa med hem).

I fredags var det också bokbloggsmiddag och det var som vanligt väldigt skoj. Jag, Feuerzeug, Bokstävlarna, Dagens bok- Anna och Skuggornas bibliotek pratade böcker, ungdomsböcker, bloggande och en hel del vampyrer. Roligt! Bokbyte var det också, jag fick med mig På stort alvar och Den vita frun som jag är väldigt nyfiken på.

IMAG0403IMAG0404-1

I lördags var det helkväll med två fina vänner som jag träffar väldigt sällan. Vi åt middag, var på bio (Breaking Dawn del 2, som kommer få ett helt eget inlägg men jag gillade den väldigt mycket!) och avslutade hela kalaset med drinkar på Vampire Lounge.

IMAG0418MV5BMTcyMzUyMzY1OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDQ4ODk1OA@@._V1._SY317_

Idag är det dags att åka hem, men det blir fler storstadsbesök inom en möjlig snar framtid, delvis för att Muse förhoppningsvis kommer ha en ersättningskonsert men inte minst för att hälsa på helgens hyresvärd, fina Nina igen!

(Och för att några nya böcker alltid får följa med hem.)

IMAG0405

5 reaktioner på ”Helgens fyra ord – bloggmiddag, bokbyte, biobesök, vampyrdrinkar

    1. Ja det tycker jag också 😀 Vi är nog rätt flexibla som sagt, så hör av dig när du vet när det passar 🙂

Kommentera