Helgens läsning: flera spioner och en tant

Min vecka har varit, minst sagt, kaotisk. I torsdags var det högspänning på biblioteket där jag jobbar då tillkännagivandet av Nobelpriset och firande av Bokens dag med jättearrangemang sammanföll lite hastigt och lustigt. Jag fick både prata i radio och senare på dagen hålla i författarintervju med kollega. Dagen efter hade vi inspirationsdag för bibliotekarier, återigen med författarintervju och hur kul alltsammans än var så är jag hemskt glad att det nu är helg.

I helgen ska jag läsa två efterlängtade höstböcker; om kvinnliga agenter under andra världskriget och om Britt-Marie som försöker skapa sig ett nytt liv efter att ha blivit sviken. Vad läser ni?

IMG_3480Glöm inte att titta in här på bloggen senare idag för då kommer du få chansen att vinna en bok av en av bokbloggare oftast väldigt uppskattad författare!

2 reaktioner på ”Helgens läsning: flera spioner och en tant

  1. Det låter som att du har haft fullt upp, men det låter som roliga jobbaktiviteter också! 🙂
    Jag hade inte riktigt koll på att Backman kommit med nytt, men nu blir jag såklart väldigt peppad på att läsa boken om Britt-Marie! 🙂 Jag läste Min mormor hälsar och säger förlåt tidigare i år och gillade den verkligen.

Kommentera