Helgskoj! (eller, jag är redan trött…)

Ni vet den där 11-utmaningen jag fick x2 i början på veckan? Jag utlovade att själv komma på frågor men sanningen är att jag inte har hunnit. Fast jag har varit ledig har jag haft galet fullt upp med olika saker, och i helgen blir det ännu värre.

Jag hade tänkt tvätta och träna arla lördag morgon, klockan två på eftermiddagen ska jag och min kärlek sätta oss på en buss i två timmar för att besöka ett storstilat 40- årsfirande med hårdrockstema (hell, yeah!). 11.30 på söndag förmiddag hoppas jag vara någorlunda vaken för då bär det tillbaka till Östersund igen (bussarna på det norrländska landet är lite… begränsade på helger om man säger så), två timmar senare är jag förhoppningsvis hemma och ska försöka fixa mat innan jag ska hjälpa till på ett barnkalas vid tretiden (själva barnkalaset börjar vid fem men det är miljoner förberedelser) där jag ska agera dels elak spindelmänniska och dels elak fiskmänniska – det är kombinerat maskerad/rollspelskalas med labyrinter och grejer och jag ska vara på flera ställen på en gång, känns det som. Till råga på allt ska jag försöka samla nerverna inför det nya jobbet jag börjar på måndag morgon.

Puh. Om jag hinner läsa någonting emellan? Nja. Om det kommer upp några frågor i helgen? Kanske! Några tidsinställda alfabetstips blir det nog i alla fall.

Vad gör ni i helgen?

(och om ni har några tips på hur man klär ut sig till elak fiskmänniska tas det tacksamt emot!)

0 reaktioner på ”Helgskoj! (eller, jag är redan trött…)

    1. Hehe, ja fullt upp är egentligen bara början 😉 Jag svarar om jag hinner, men blir nog inte förrän nästa vecka kanske 🙂

  1. Jag skulle nästan ha kunnat ta över lite av dina helggöromål, för jag har tvärtom för lite att göra.

    Eller det har jag inte egentligen, men det jag har att göra är så tråkigt…

  2. Jag ska på 90-årskalas (min far) så jag ska dra med sambon ”hem” och laga middag till 10 personer. Det räcker så 🙂

    1. Jag kommer jobba på arbetsförmedlingens växel i sommar, sen får vi se om det blir längre. Jag kanske kommer plugga i höst 🙂 Jag blev lite trött på stressen i mitt förra jobb…

Kommentera