Hemma igen

Jag hoppas ni hade en lika trevlig midsommar som jag. För min del blev det inte så mycket läsning men desto mer meckande med en båtmotor som inte ville start, svordomar och vad som kändes som femton miljoner mygg. Som tur var så var det ändå strålande sol nästan hela tiden och vi hade hemskt trevligt! Tyvärr blev det ingen sjösättning av båten denna helgen men förhoppningsvis nästa och då ska jag guppa på vågorna och läsa Maria Lang hade jag tänkt mig!

Vad har ni gjort?

9 reaktioner på ”Hemma igen

  1. Jag hamnade efter lite om och men på en segelbåt tillsammans med två av mina bästa kompisar och våra respektive. (: Vi hade mestadels sol och det blev inte alltför mycket läst för min del heller … Mest på grund av kubb, mat och midsommarstångsbygge! (:

    1. Mja, sol i alla fall, båtliv blev det inte så mycket eftersom vi inte fick igång motorn 😉 Men hoppas på ny startmotor till nästa helg och då blir det båtliv 😀

Kommentera