Hemma igen

Jag var i helgen iväg på en inte sådär jättelång semester (tre dagar) men det var ändå fantastiskt underbart – jag älskar att åka ut till sommarstugan och slippa stadsbullret ett tag och jag älskar de norrländska sommarnätterna som aldrig blir mörka. Den mesta tiden tillbringade jag och min kärlek på altanen, han läste Stephen King och jag läste Dean Koontz, Mons Kallentoft, Maria Lang och Hilary Mantel. Det är inte ofta jag läser nästan allt jag har med mig, men denna helgen gick verkligen i läskomans tecken! Jag tänkte först att jag inte gjort annat än läst men lite annat har jag ju hunnit med – grillat, badat, druckit vin och blivit solbränd.

Ja, det är väl det jag har gjort. Jag brukar fotografera en hel del men för en gångs skull glömde jag kameran så det blev inte mycket kort. Två bilder, förutom den här, tänkte jag i alla fall bjuda på. Egentligen är det inte så mörkt som det ser ut, klockan är runt halv tolv på kvällen och det är dagsljus men har man bara en fem megapixels mobilkamera och tar rätt in i solnedgången blir det som det blir. Fint var det i alla fall.

Alldeles strax blir det videobloggning med resultatet i Peter Bergting- tävlingen! Om jag får ordning på tekniken, vill säga.

4 reaktioner på ”Hemma igen

    1. Ja, blev lite förvånad själv över hur mycket jag hann läsa men det var riktigt kul att få sån läsro :9

Kommentera