Höstbokhögen, del 2

Någon vecka efter höstens första bokhög, som jag planerade att läsa i september och oktober, har jag redan läst ut 3 + 2 halva böcker av 6. Med den matematiken kändes det självklart att låna hem några extra böcker och att lite försiktigt börja bläddra i högarna av olästa böcker här hemma. Bokhösten 2017 har än så länge varit fantastisk och i höstens andra bokhög finns ännu mer fantasy, skräck, mörker, pest och död och dystopier. Saker en riktigt bra läshöst bör innehålla.

Under resten av september och i oktober tänkte jag läsa.
Flickan med gåvorna – M.R. Carey
Tjärdalen – Sara Lidman
Vakuum – Mia Öström
A darker shade of magic – V.E. Schwab
Disney after dark – Ridley Pearson
Tiden är inte än – Elin Boardy
Våran hud, vårat blod, våra ben – John Ajvide Lindqvist

Vad läser du i höstmörkret?

2 reaktioner på ”Höstbokhögen, del 2

  1. Våran hud, vårat blod, våra ben har jag kikat på länge, den låter verkligen fruktansvärt obehaglig – alltså perfekt för höstmörkret! Jag har precis börjat läsa Musan av Jessie Burton och ser fram emot att läsa ett Poirot-äventyr senare i höst. Blandar min personliga läsning med kursläsning – just nu Tomtebobarnen. Också mysigt

    1. Visst gör den! Jag har kikat lite på Musan, gillade Miniatyrmakaren även om den inte var en omedelbar favorit. Åh Elsa Beskow <3

Kommentera