Hur blev det med Bokslukarpepp-utmaningen?

Året börjar snart dra sig mot sitt slut (helt otroligt, jag vet!) och det känns som att det är dags att börja summera lite utmaningar som pågått under året. Jag har hållit mig ifrån dem så mycket som möjligt då jag försöker att bara lustläsa men några har varit på gång ändå!

Först ut: Bokslukarpeppen!

Med Bokslukarpeppen uppnådde jag precis det jag vill med såna här utmaningar, något jag också gjorde med Serieutmaningen förra året: jag blev så van vid att läsa det utmaningen handlade om att det inte riktigt är en utmaning längre och därför är det dags att begrava den. Numer läser jag Hcg (9-12) på löpande band och jag har hittat massor av böcker att tipsa om på jobbet! En del uHc (15-) har också dykt upp i utmaningen.

Bland mina favoriter kan ses Vargbröder, PAX – Nidstången, En sekund i taget, Stranden där fladdermössen dör, Hjärtlös, Ett hus utan speglar, Liksom helt magiskt, Skuggan i väggen, Glasbarnen, Förvandlad, Motståndarna, serien Varelserna och Vildhäxa.

wpid-DSC_0151.jpg

Det finns så mycket bra barn- och ungdomsböcker out there! Vilken är din absoluta favorit?

1 reaktion på ”Hur blev det med Bokslukarpepp-utmaningen?

Kommentera