Hur en boknörd tillbringar helgen.

I fredags kväll satt jag hemma med näsan i en mycket god bok, närmare bestämt del 2 i Sagan om Isfolket, Häxjakten. När Tella påstod att jag nog skulle plöja de 47 böckerna på två veckor skakade jag mest på huvudet för mig själv men när jag i torsdags ”bara skulle börja lite” i första boken slutade kvällen (natten) med att jag läst den från pärm till pärm. De är väldigt romantiska, väldigt bra och väldigt fängslande.

Igår var det födelsedagskalas modell större och ikväll är väl tanken att jag och P-M ska äta och se på någon film, det är ju söndag. Om man kanske inte kan smyga emellan och läsa lite, bara lite, under filmen? Kanske?

Men först ska jag iväg och jobba några timmar. Jag tror jag tar med mig Längtan, fjärde boken som jag har kommit ungefär halvvägs i, jag kanske får några minuter över i alla fall? Och hursomhelst är det ju liksom inte som att jag kan gå utanför dörren utan att ha en bok med mig. Vilken tanke det hade varit!

0 reaktioner på ”Hur en boknörd tillbringar helgen.

  1. Åh, jag plöjde oxå Isfolket när jag läste den serien. Du har mycket ”tantsnusk” framför dig 😉

  2. Told you so 😉
    Känner att det är läge för en omläsning efter att du läst dem. Och kanske kanske att det tom tittar fram en recension av serien sen…något jag änni inte gjort, trots att jag läste den första 1988…

  3. Isfolket minns jag som en ”feberläsning” – det gick inte att lägga ifrån sig böckerna. Nu är det nästan 20 år sedan jag läste serien, men böckerna ligger på vinden. Undrar om jag skulle uppskatta dom även idag…

Kommentera