Hur gick det med sommarläsningen?

Jag försöker inta alla i min omgivning (mig själv, inräknad) att det faktiskt är höst nu, hur många grader termometern än vill visa. Men jag insåg för ett par dagar sedan att, även om jag skrivit om fantasysommaren, inte ens för mig själv räknat ut hur många böcker ur den där sommarläsningshögen jag faktiskt läste.

11 böcker bestod högen av, varav 7 fantasyromaner.Av dessa blev 10 lästa, varav de 6 fantasyromaner.

Ganska bra ändå. Och faktiskt ligger den sista boken (Oberons hand) hemma och väntar, så kanske att jag läser till och med den innan vintern gör sitt intåg.

2 reaktioner på ”Hur gick det med sommarläsningen?

  1. För mig har lässommaren 2013 egentligen bara handlat om två författare: Kevin Crossley-Holland och Simona Ahrnstedt. Jag har nu läst ut KC-H:s trilogi om Arthur, men nu väntar uppföljaren ”Resan till den gyllene staden”, som handlar Arthurs vän Gatty och hennes resa till Jerusalem. Egentligen borde jag ha varit klar med KC-H vid det här laget, men vid ett besök på Dollar Store i Sundsvall hittade jag Simona Ahrnstedts ”Överenskommelser” i pocketform. Tidigare hade jag (som du kanske minns) bara läst den i en förkortad version i Hemmet Journal, men redan då påverkade den mig mycket. Och hjälp, jag tänker fortfarande på den! Det slutade med att jag sedan lånade ”Betvingade” på biblioteket, och nu har jag snart också läst ut ”De skandalösa”. Men tack och lov är de inte lika brutala som ”Överenskommelser”. Huh… Nå ja, nu är det ju höst. Jag får se hur mycket jag hinner läsa innan det blir vinter.

Kommentera