I heart New York

Jag har alltid velat åka till New York. Egentligen är det konstigt att det tog så lång tid. Mina förväntningar var självklart ungefär i höjd med Empire State Building men efter att ha varit där i en veckas tid tillsammans med min kärlek kan jag säga att alla förväntningar ändå överträffades med råge. Vi kommer åka dit igen, både han och jag. Innan den här resan var London min favoritstad men den gamla älsklingen får faktiskt ge vika för en ny. Jag är kär.

(Klickbara bilder)

New York by night och Central Park i vårsolen. Svårt att säga vilket som är bäst.

Vi hade en underbar resa, speciellt härligt var det förstås att åka från ett snöigt Östersund till ett soligt och någorlunda vårvarmt New York – det kunde inte varit bättre. De enda som klagar är mina stackars ömma fötter som säkert fick gå ett antal mil men vad gör det – en stad som New York bör ses till fots. Vi gick och gick och gick och i Central Park gick vi säkert fyra timmar, ändå hann vi inte med mer än halva. Jag lovar, lovar, att det inte kommer dröja tjugosex år innan jag åker dit igen och jag kommer längta ända tills jag på nytt är där.

0 reaktioner på ”I heart New York

 1. Amazing! 😀 Jag är så avis att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv! 🙂 Verkar som ni har haft en fantastisk resa <3

  1. Det var galet amazing! Faktiskt har jag inte ens riktigt fattat att vi varit där på riktigt – jag vet inte när det kommer slå ner. Det var en verkligt fantastisk resa 🙂

 2. Du bara måste läsa Tio små negerpojkar (eller Och så var de bara en som den heter nuförtiden) om du gillar Agatha Christie 🙂

 3. Vad kul att resan blev så lyckad! Fotona ser så härliga ut. Jag smittas av din eufori! Var det som att befinna sig mitt i en New York-baserad film hela tiden? 🙂 Och hittade du någon bra boklåda förresten?

  1. Eufori är bara förnamnet just nu 😀 Haha, ja lite så var det faktiskt! Ofta blir man ju besviken på saker man ser i verkliga livet för att det inte alls ser likadant ut som på film, men New York var ett undantag – det var precis så fantastiskt som det alltid har sett ut på film!

   Jag hittade flera bra boklådor! Jag tänkte dedicera ett eget inlägg till dem sedan 😉

 4. Ååh vad härligt, jag älskar också new york!! London kan slänga sig i väggen i jämförelse tycker jag. Har varit där hittills tre gånger och vill dit igen men nu lär det nog dröja av ekonomiska skäl men åååh! visst är det underbart?

Kommentera