I helgen har jag läst 948 sidor Hungerspel….

…vad har ni gjort?

.

.

.

(För övrigt önskar jag att jag hade kunnat dra ut på läsningen lite för böckerna har lämnat en märklig tomhet efter sig. Å andra sidan vet jag att jag aldrig någonsin skulle haft karaktär till det. Jag önskar mig också någon att diskutera böckerna med för jag tyckte väldigt mycket och väldigt många olika saker, vissa bra och andra mindre bra.)

12 reaktioner på ”I helgen har jag läst 948 sidor Hungerspel….

 1. Hehe! Visst är det helt omöjligt att lägga dem ifrån sig. Men sen undrar jag en sak. Mina böcker är på 400 sidor per bok ungefär. Hade du jätteliten text i dina?
  Sen håller jag med om att jag nog skulle vilja diskutera dem. Kanske kan man starta ett Hungerspelforum för diskussionssugna? 😛

  1. Nja inte jätteliten men ganska liten. Jag läste dem på svenska, har hört att det är större text i de engelska upplagorna.
   Ja! Är du med i bokmässan community? Man kan ju starta ett där då, om det inte finns redan 😛

    1. Kanon, skulle vara kul att diskutera dem lite! 🙂 Vad heter du så kan jag lägga till dig i nätverket? Eller lägg till mig, jag heter Kerstin Y och har samma bild som när jag kommenterar här på bloggen.

     1. Har inte kommit igång riktigt än men jag heter Anette B och har också samma bild 🙂 Vilket härligt forum! Tänk att jag inte har upptäckt det förrän nu! Här ska diskuteras.

 2. De två sista böckerna är nu påväg hem till mig. Tyvärr har jag lyckats frälsa min lillasyster också, så nu kommer jag behöva slåss om böckerna…

 3. De två sista böckerna är nu påväg hem till mig. Tyvärr har jag lyckats frälsa min lillasyster också, så nu kommer jag behöva slåss om böckerna…

Kommentera