Ibland undrar jag om det bara är jag…

…som lyckas med så otroliga klantigheter.

Idag skulle jag köra tillbaka min pojkväns bil till hans garage, han är iväg över helgen och bilen stod nere vid tågstationen. ”Duktig” som jag var kom jag ihåg att både låsa bilen och ta med mig bilnyckeln, men i samma veva lyckades jag självklart låsa in både garagenyckeln och min pojkväns lägenhetsnyckel i bilen – och då hjälper det ju inte stort att min lagom förvirrade hjärna lyckats komma ihåg bilnyckeln, när man varken kommer in i lägenheten eller garaget.

Suck. Jag kanske borde sluta gå omkring med huvudet bland molnen. Men hur lyckas man med det då?

Igår såg vi en kvartsfinal i fotbolls- VM (han såg, jag läste Rädd att flyga) och det lär väl bli finalen på söndag hos mig antar jag eftersom han är både billös och lägenhetslös när han kommer hem. Så det kan gå.

0 reaktioner på ”Ibland undrar jag om det bara är jag…

Kommentera