Idag läser jag..

..en lite mindre och en lite större.

(Och antingen tycker Selma att mina böcker är himla intressanta eller så vill hon att jag helt enkelt ska haka på trenden med det här med matchande bokbilder. I vilket fall tog jag fem bilder, alla med katt ivägen i olika vinklar…)

0 replies on “Idag läser jag..”

 1. bokstävlarna skriver:

  Åh, vad fint! 🙂
  Det verkar som att hon är lite nyfiken på Lovecraft, kanske Halloween-stämningen smittar av sig även på katter?

 2. Martin A skriver:

  Hon känner väl igen en kattmänniska även på boken han har skrivit — Lovecraft var nämligen fanatiskt förtjust i katter.

 3. Tella skriver:

  Matcha? Då kan jag ju bara läsa svartvita böcker :/

  • Eli skriver:

   Man får väl ta ”matcha” med en nypa salt då 😉 Selma är ju egentligen inte så mångfärgad direkt 😛

 4. Vixxtoria skriver:

  Hur är Lovecraft? Jag har aldrig läst ett ord av honom. (henne?)

  (Nu är det en snygg lövbild här inne förresten, och en fin katt. Jag behöver definitivt en katt som matchar mina böcker.)

  • Eli skriver:

   Lovecraft (han, Howard Phillip) är väldigt duktig på att skapa skräckstämningar och påminner himla mycket om Edgar Allan Poe i språket, fast nästan mer högtravande. Han är duktig på att använda adjektiv, om man säger så… Jag gillar Lovecraft, och han har ett ganska speciellt sätt att skriva om mentaliteter och illusioner, det är ofta mycket science-fiction inslag och möjligheter att saker kan ha hänt men ändå inte, om du förstår min haltande förklaring…
   (Och Selma matchar ju inte så himla mycket egentligen eftersom hon bara är svart och vit, men Paul Auster gick hon ju himla bra ihop med!)

Kommentera