Idag. Och igår.

Igår kväll hade min soffa aldrig varit mer inbjudande. Jag hade jobbat hela dagen vid ett bokbord på en temadag och hållt föreläsning om normbrytande barnlitteratur. Temadagen var i regionens regi och gick på temat ”Feminism för allas lika värde”. Jag kommer skriva mer om det här imorgon.

Idag återhämtar jag mig och försöker få tillbaka lite av all den luft som gick ur mig igår. För stressen och nervositeten, för att jag fick frågan från en reporter om det här verkligen behövs, för att det räckte att bara titta på alla programpunkter för att förstå att det behövs.

Idag fyller jag dessutom år. Jämnt, till råga på det. I lördags firade vi med kalas men min ”riktiga” trettioårsdag inledde jag idag med senaste Vogue och en kaffekopp i sängen, och aldrig har väl en ledig dag varit så välkommen.

Vad gör ni idag?

ros

Blomman jag fick som tack för föreläsningen igår. Ännu finare var alla ord.

8 reaktioner på ”Idag. Och igår.

  1. Jobbade tidigt så har vilat en stund i soffan omringad av tre chihuahuaor efter att ha lämnat barn på dagis. Försöker även komma på något eller hittat något att skriva i min bokblogg.

  2. Stort grattis på din födelsedag.

    Det behövs, ja. Det är bra att du och andra kämpar för ett mer feministiskt samhälle. Stort bu för reportern dock. Uh.

  3. Stort grattis på din dag! 🙂

    Det låter som en väldigt intressant dag, ser fram emot att läsa mer om den. Men förstår verkligen inte reportrar som ställer sådana frågor. Har vi inte kommit förbi det stadiet nu när det behöver bekräftas hela tiden att feminismen behövs? Nu mera är det väl en självklarhet att den behövs och behöver lyftas, och då finns det bättre frågor att ställa för sin artikel.

    1. Tack 🙂 Man tycker vi borde kommit förbi det, ja. Speciellt när man är på en temadag med otaliga punkter som bevisar att det behövs…

Kommentera