Inleder helgen med Dagens Bloggnytt!

Bloggens facebooksida har fått ett nytt utseende, gå gärna in och kolla och gilla sidan! (och säg vad ni tycker om ni känner för det.)

Det var dagens nyhet på den här bloggen. Vill ni ha mer roliga nyheter, gå in hos Calliope och läs om vad som lät som ett alldeles fantastiskt fint och väldigt litterärt bröllop (tårvarning). Vill ni läsa roliga anekdoter om argentinarnas kollektivtrafikläsvanor – och det vill ni, det konstiga ordet till trots – gå in hos Lingonhjärta idag. Det fick i alla fall mig att le (och vill ni veta hur jag smittar en boknörd på andra sidan Atlanten, gå in här). Sist men inte minst så tycker jag ni ska gå in på Annas fina blogg som också den fyller två år i år (vi är ju nästan jämngamla!) Grattis!

Dagens sista men inte så förvånande nyhet är att jag fortfarande för krig mot min förkylning och lär väl göra hela helgen. Jag trodde inte jag skulle orka läsa men jag har ju en sprillans ny Jellicoe Road liggandes bredvid mig och hundra sidor in gillar jag så läsning blir det nog ändå.

Vad gör ni i helgen?

12 reaktioner på ”Inleder helgen med Dagens Bloggnytt!

 1. Jag är också lite förkyld, men på bättringsväg. Krya på dig!
  Mina planer för helgen: spela The Witcher 2, läsa, dricka rosévin och om vädret tillåter så ska jag gå på synth-picknick imorgon och sen vidare på synthklubb med spelning.

   1. Synthpicknick är väldigt trevligt. En generator som driver högtalarna, dj’s som spelar bra musik och en massa svartklädda människor som försöker sitta i skuggan så att de inte ska bli solbrända. 🙂

 2. Jag var i staden idag, samt på Örn-Expo (en mässa, som brukar hållas här i Örnsköldsvik under KHFD-helgen). Men nu får jag nog bara vara hemma fram till måndag.

 3. Tack för grattishälsningen. Jag ska läsa, i solen?, och ta mig en konstrunda. Hoppas din förkylning ger sig!

 4. Åh länkkärlek är så fint 😀 Hoppas du har en ljuvlig helg. Själv ska jag nu i väg på argentinsk BBQ med Salems Lot i högsta hugg. Tar evigheter att läsa ut den men den är såååå bra. Hoppas bara att de inte tycker att jag är otrevlig som drar upp boken mitt i grillningen, hehe.

  1. Jag läser ljuvliga Jellicoe Road i helgen så nog är den bra alltid 😀 Hehe, bjuder man en bokmal så får man väl ta konsekvenserna 😉

Kommentera