Jag har hittat till Goodreads!

Två saker jag har funderat på länge är Twitter och Goodreads. Twitter är nog på väg, men Goodreads är mer än på väg, jag har till och med skapat ett konto. Så där jättemånga böcker har jag inte hunnit registrera och alla funktioner lär jag väl luska ut så småningom. Än så länge är jag faktiskt inte så imponerad (svär jag i kyrkan nu?), jag gillar visserligen hyllfunktionerna och att det är lätt att sortera in böckerna men sökfunktionen kommer jag inte överens med. Jag har svårt att hitta böcker – är det så eller är det jag som inte fattar? (exempel: jag sökte på ”Aniara” och fick flera träffar på olika språk men ingen svensk, dock fanns det flera svenska utgåvor när jag klickade på ”other editions”, varför kom inte de fram från början?)

Nåväl. Vill du bli vän med mig hittar du mig här!

7 reaktioner på ”Jag har hittat till Goodreads!

  1. Åh jag har också Goodreads men jag har inte gjort någonting. Mitt problem är att jag tycker att sånt där är en så otroligt bra ide men jag hinner inte föra in böckerna. Kanske ska ta mig i kragen lite för man kan få fantastiska boktips där. Vet inte vart du kan hitta mig dock än men ska kolla hehe.

    Ps. Din länk fungerar inte 🙁

    1. Det tar tid, det gör det! Tänkte ta några i taget 🙂 Jag har rättat till länken nu i alla fall så nu hoppas jag den funkar 🙂

  2. Hade jag inte redan haft min virtuella bokhylla på boktipset.se så hade jag nog gått med i Goodreads också, men jag orkar bara inte lägga in alla böcker en gång till 🙁

    1. Jag hade boktipset.se innan men la av ganska snabbt. Får se om Goodreads är bättre på att hålla intresset uppe 😉

  3. Ja, goodreads känns som ett internationellt boktipset eller det andra (vad hette det, skaffade båda, men slutade använda det efter ett tag? Är för lat;). jag gick också med i Goodreads efter HarperCollins fina mail, men har inte riktigt börjat använda det.. Får se om jag kommer igång mer ordentligen.=)

Kommentera