Jag längtar efter sommaren

Det var inte längesedan det slutade snöa i Östersund. Nu regnar det och blåser istället och jag kan inte låta bli att med en liten suck längta efter kvällar som denna: (klickbara bilder)

Jag har tagit bilderna, från förra sommaren ute i sommarstugan.

Längtar du efter sommaren?

10 reaktioner på ”Jag längtar efter sommaren

 1. I dag har vi faktiskt sommar här i Skåne. Synd bara att man är förkyld och inte kan gå ut i den (typ, det regnar manna från himlen och jag som inte har någon sked :)).

  1. Förkylningarna verkar hopa sig i vårtider, jag har också varit förkyld och febrig en vecka. Man får väl trösta sig med att det fina vädret bara har börjat 🙂

 2. Mja, jag vill bara ha lagomt varma dagar. Inga temperaturer över 20 grader, tack! Och dessutom går det inga bussar hem till mig, när skolbarn och skolungdomar har lov. Så jag är inte så överförtjust i sommaren.

  1. 20 grader är väl ganska lagom tycker jag också, är det varmare uppsöker jag gärna skugga. Men när vi har snålblåst och regn så känns sommaren extra lockande 😉 Däremot förstår jag att du inte gillar sommaren när kommunikationen stänger ner!

   1. Att inte ha körkort, men ändå bo en mil utanför stan och dessutom jobba på andra sidan stan, det är INTE en bra kombination. I juli har jag semester och behöver inte bry mig så mycket, men de sista veckorna i juni och de första i augusti kommer bli jobbiga. Så mycket onödigt krångel med att ta sig hem från jobbet. Men jag kommer nog också att ta en extra dag ledigt under de här veckorna, för annars går ingenting ihop.

    1. Nä, det förstår jag. Det är kul att bo utanför stan, men när kommunikationen inte finns är det ju inte lika roligt..

 3. Ja, jag längtar efter sommar, och nu är den här. Det var strålande väder och varmt både idag och igår. Så sommaren är nog på intåg här i Södra Sverige.

Kommentera