Jag läser, alltså är jag

För tillfället har jag dykt ner totalt i intervjuer och transkribering av intervjuer till C-uppsatsen och jag känner att jag på något sätt vill ha en kontakt med min verklighet också. Åtminstone den fiktiva. Lösningen är självklart en delvis fiktiv just-nu-enkät, svara gärna själv i kommentarsfältet eller på din egen blogg!

Jag har precis läst: Igår läste jag ut både Jag, En och femte Locke & Keyalbumet. Väldigt olika sorters böcker, men å vad bra båda två!

Jag läser just nu: Hateship, friendship, courtship, Loveship, Marriage av Alice Munro. Jag har läst två noveller och jag älskar redan.

Bok jag läser i då och då: Dikter, noveller, prosafragment. En samling med de flesta av Stig Dagermans verk. Här finns verkligen både högt och lågt, vissa dikter älskar jag och vissa har jag svårt att få sammanhang i.

För pendlingsresor/köer/akuta situationer läser jag: Buffy. Är innne på sjunde albumet i säsong åtta!

Nästa bok jag tänker läsa: Jag längtar väldigt mycket efter att läsa sista Locke & Key- albumet men också efter några lediga dagar och då tänker jag ge Thrillerliv all min uppmärksamhet.

Den här boken klappar jag på i hyllan men tänker inte börja läsa riktig än: Bellefleur. Det blir en högtidsstund.

Ikväll tänker jag fira fredagen genom att… läsa Buffy, spela TV-spel med min sambo, dricka rödvin och somna på soffan efter en tuff pluggvecka. Inte nödvändigtvis i den ordningen.

7 reaktioner på ”Jag läser, alltså är jag

  1. Haha, ganska lika frågor med min enkät idag.:) Ikväll ska jag fira fredag m julmust o clementiner och se någon mysig film. Och nästa bok jag ska börja på, när jag läst ut alla de jag håller på med nu, blir antingen thrillerliv, en julbok eller Peter mays svarthuset. 🙂

    1. Ja, såg det precis efter att jag publicerat min och kommenterade precis hos dig. Väldigt meta 😉 Åh, julmust! Har försökt hålla mig till det är december i alla fall men det är så svårt…!

    1. Det blir nog något som inte kräver så mycket hjärnaktivitet, fredag eftermiddag och allt! Vi har spelat Rayman Origins sporadiskt ganska länge så jag tror vi kommer fortsätta med det. Såvida inte Arkham Origins råkar följa med hem från stan idag 😉

Kommentera