Jag läser (inte så mycket alls egentligen) och gillar (mycket)

Jag borde inte köpa böcker egentligen men igår försvarade jag mig själv med att Vampire Diaries säkert snart bara kommer finnas med ”filmomslag” så jag passade på medan den faktiskt har ett snyggt bokomslag som inte är hämtat från TV-serien. Dessutom kostade boken bara en hundring och innehåller både första och andra delen, The Awakening och The Struggle. Jag målar om hemma så särskilt mycket läsning har det inte blivit men än så länge tycker jag om, mycket. Jag gillar att Elena inte är så änglalik och oskyldig som hon är i serien, där de mest verkar ha försökt göra henne till en ny Twilight- Bella.

Elena Gilbert, cool and blonde and slender, the fashion trendsetter, the high school senior, the girl every boy wanted and every girl wanted to be.

Elena Gilbert is used to getting what she wants and she wants mysterious new boy, Stefan. But Stefan is hiding a deadly secret – a secret that will change Elena’s life forever.

0 reaktioner på ”Jag läser (inte så mycket alls egentligen) och gillar (mycket)

Kommentera