Jag trotsar baciller med bokpaket

Det känns som femtioelfte gången jag skriver det här på ett halvår, men jag har dragit på mig förkylningen från helvetet. Igen. Jag trodde att jag inte ens skulle orka läsa utan bara ligga i soffan och snora framför TV:n men det var ju innan brevbäraren väckte mig ur min feberdimma med ett högt och ljudligt ”ka-donk” på hallmattan. Tyvärr stod inget bokpaket för ka-donket men bland brev och tidningar fanns en avi och för den som väntar på ett bokpaket finns ju som bekant inget bättre!

Så jag trotsade förkylning och traskade iväg till Ica – en femminuters promenad men den kändes väldigt lång – och blev belönad med – ta-daa! – Jellicoe Road! Det ska bli mycket spännande att läsa den eftersom den har varit så hyllad, och det betyder också att jag kommer skicka iväg bokpaketet till Jenny innan helgen. Än en gång ett stort tack till X-publishing för det fina samarbetet i min jubileumstävling! Det var så kul med tävlingen att jag absolut kommer anordna fler, hoppas ni vill vara med!

8 reaktioner på ”Jag trotsar baciller med bokpaket

  1. Åh, värt att trotsa snuvan för att hämta en sådan vacker bok. Ångrar nästan att jag inte läser den…

  2. Det låter ju kul att paketet dyker upp i nästa vecka. Men är du sjuk är det inget måste att få iväg det före helgen. Jag kan vänta.

    Krya på dig!

    1. Tack! Jag tror dock att jag kommer vara frisk ganska snart, även om jag är väldigt utslagen så brukar det gå över fort 🙂

  3. Förkylningar är verkligen inte kul och särskilt inte när de avlöser varandra. Hoppas att du blir bättre snart och att Jellicoe Road piggar upp dig! Inte ens en megaförkylning kan stoppa en bokmal från att lösa ut en bokavi. 😀 Jag hoppas att mitt exemplar, som är ute på villovägar som sagt, kommer tillrätta snart också, hehe. 😉

    1. Det tror jag den gör, än så länge är den jättebra! hehe, nä inget stoppar en bokmal när det är böcker i sikte 😉 Hoppas också du får rätt på ditt paket 😉

Kommentera