Juli i en lista

Juli rann iväg som sand ner i havet och även om jag redan pladdrat lite, om än inte särskilt sammanhängande, om några av de böcker jag läste i juli så vore jag ju inte bokbloggare om jag inte listade dem också.

Fly away home – Jennifer Weiner
The truth about Melody Browne – Lisa Jewell
Den vita staden – Karolina Ramqvist
Skuggorna – Katarina Wennstam
Jag är Solace – Siobhan Dowd

5 böcker lästa
2 på engelska
2 feelgodromaner (personligt rekord?
deckare
YA/uppväxtskildring

Sommarens deckare: Skuggorna! Katarina Wennstam lyckas med något få förunnat: skriva deckare på deckare som är smarta, samhällskritiska, välskrivna, spännande, hemska och inte minst befriade från klyschor.

Sommarens uppföljare: Den vita staden. Hajpen efter Flickvännen var total, men Karolina Ramqvist briljerade såklart.

Vad har ni läst?

Kommentera