Just nu i december

Fiktiviteter och Kulturkollo uppmanar till Just nu- enkät. Kanske är det något sådant som behövs i mitten av december, när solen känns så långt borta att till och med en vampyrälskande mörkervurmare börjar sucka av ljuslängtan.

Just nu läser jag: Drakar av Peter Bergting. Mysigt, fantasifullt och kravlöst, exakt vad en behöver veckorna innan vintersolståndet.

Just nu lyssnar jag på: Klubben av Matilda Gustavsson. Så rysligt bra, välskrivet och otäckt att det inte riktigt finns ord för det.

Just nu tittar jag på: Minecraft- videor på Youtube och streams på Twitch. Se ovan.

Just nu längtar jag efter: lite ledighet, lite paus från årsavslut och hektisk 2020- planering på jobbet. Långa lästimmar. En kopp kaffe i lugn och ro. Mer snö och kyla. En timme i en snödriva med en kaffetermos och solen som lyser ovanför. En skotertur på fjället. Snö så djup att du sjunker till midjan. Sovmorgnar. Kaffe och marmelad- mackor klockan 11 på förmiddagen en tisdag. Rymdopera- äventyr. Ensamtid med min dator och Life is Strange: Before the Storm. 1.15- uppdateringen av Minecraft. Ja, jag vill ha jullov.

 

12 reaktioner på ”Just nu i december

    1. Läste ut Klubben alldeles nyss och kan verkligen rekommendera! Inläsningen av ljudboken var jättebra.

Kommentera