Kulturfyran om den kommande hösten

Kulturfyran är tillbaka och idag handlar det om hösten!

1. Vilken bok ska du läsa härnäst?

Jag har precis öppnat Antikrists mirakler så där lär jag fastna ett bra tag..

2. Vilken musik lyssnar du på mest för tillfället?

För tillfället? Jag lyssnar nästan jämt på allt möjligt men just nu snurrar en gammal favorit i mp3:n, albumet The Black Parade med My Chemical Romance. Ett så bra album, med så många bra låtar. En av dem som brukar gå på repeat ett par gånger, speciellt de två första minuterna:

3. Vilket tv-program tänker du se härnäst?

Om TV-serier på DVD räknas så håller jag precis på att gå igenom gamla säsonger av Buffy. Mycket bra serie! På TV lär det annars bli CSI när jag kommer hem efter jobbet ikväll.

4. Vad betyder hösten för dig? Gillar du hösten eller gillar du inte hösten?

I vanliga fall älskar jag hösten men det här året hade jag gärna hoppat över den helt och hållet och haft sommar i fyra månader till. Men rent generellt tycker jag om hösten, alla fina färger och mörkret och regnet och stämningen… Spökhistorier, högläsning och eld i öppna spisen hörde till min barndom och det förknippar jag fortfarande med hösten. Och alla ursäkter till att sitta i soffan med en kopp te och en bok!

0 reaktioner på ”Kulturfyran om den kommande hösten

Kommentera