Kvällens yey! (eller, superfint bokpaket på hallmattan)

Nåja, helt ärligt så låg det mest en avi på hallmattan, själva paketet hämtade jag ut på Ica och roade än en gång postutlämningsmannen – jag hämtar många bokpaket på ett ganska litet Ica – genom att klappa i händerna när jag såg etiketten ”Mörkersdottir” på paketet.

”Julafton för dig?”

”Yes box!”

Den som väntar på något gott väntar alltså aldrig för länge. Jag har velat läsa Sofie Trinh Johanssons Halvblod ett bra tag och mycket riktigt var det den som gömde sig i paketet – tillsammans med flera andra godsaker. Stort tack till Mörkersdottir förlag!

0 reaktioner på ”Kvällens yey! (eller, superfint bokpaket på hallmattan)

    1. Ja den gör visst det 😉 Nope, har inte läst dem innan men jag har för mig att du har sagt flera gånger att jag borde 🙂

        1. Hursomhelst är jag inte sådär jätteroad än, faktiskt. Kan bero på en ganska tråkig uppläsning (ljudbok) men tycker berättelsen är rätt torr faktiskt… Hittills, ska jag säga då 😛

Kommentera