Läs Gösta Berlings Saga med Sveriges Radio i höst!

Hos Eva på Boktokig hittade jag ett jättebra tips – Sveriges Radios bokcirkel med Aino Trosell, Klas Östergren och Unni Drougge som i höst läser min favorit Gösta Berlings saga. Bokcirkeln börjar 10 oktober och du kan läsa mer om den här och se läsningschemat här.

Läs mer om Gösta Berling på bloggen här och här.

6 reaktioner på ”Läs Gösta Berlings Saga med Sveriges Radio i höst!

  1. Ja, det tycker jag! Vore ju extra kul att läsa boken i en bokcirkel, funderar på att läsa om den igen fast jag gjorde det för en månad sen, haha.

 1. haha vilken tur att jag ska till bibblan imorgon då, fast otur att jag började med Vindens skugga igår. Den är förresten jättebra REDAN efter bara 10 sidor *hint hint* Tror iofs inte de Gösta som pocket på biblo men man vet aldrig, kan ju bli förvånad.

  1. Vindens skugga, är det den av Zafon? Jag har den hemma, har tänkt läsa den i evigheter…
   Ja ibland blir man ju förvånad faktiskt. Jag har den inte som pocket heller annars hade jag kunnat skicka den till dig.

 2. Japp, Zafon it is! Det finns en ”uppföljare” till Vindens skugga som heter Ängelns lek som jag har liggande här och som bara väntar på att jag ska bli klar med ”ettan” 😉
  Så jag väljer att hoppa bokcirkeln den här gången, men jag loooooovar att läsa en Selma innan året är slut 😛

Kommentera