Läser just nu- enkät

Då jag just nu verkar ha en miljon påbörjade projekt skapade jag en liten enkät för att ta reda på vad jag egentligen börjat läsa och om jag ska fortsätta med det. Haka gärna på, ni som vill!

I soffhörnet: Jag har nyss påbörjat Children of blood and bone, mest efterlängtade boken i april och en bok i världsutmaningen.

Vid sängen: Jag läser lite då och då ur David Väyrynens Marken, ett fantastisk poesiverk som måste tas in i korta stunder åt gången.

I öronen: Jag har nyss avslutat A bad beginning, första delen i Syskonen Baudelaires olyckliga liv, och ska just börja på Hotet av Mats Söderlund.

I väskan: Jag har burit med mig Ann-Helén Laestadius nya Bara dra länge i väskan, utan att ha börjat läsa. Men nu har jag gjort det, och jag har svårt att släppa den.

Snart utläst (eller slattläsning): Jag har bara några sidor kvar i serieromanen From hell, men jag slukade stora delar över påskhelgen och behövde en paus från allt blod och död i den.

Läser då och då:Noveller ur Nordisk fauna av Andrea Lundgren.

När jag inte läser något av ovanstående: Äventyrsspel, en bok om svensk rollspelshistoria jag läser i icke-fiktiva läsutmaningen.

Ett långtidsprojekt: Jag läser ytterligare en bok i icke-fiktiva läsutmaningen, Du lär mig att bli fri – Selma Lagerlöf skriver till Sophie Elkan. Breven är fantastiska men mäktiga och läses bäst ett åt gången. Jag har läst i boken i över ett år nu.

Kommentera