Läshelgsförhoppningar på morgonkvisten

Idag blev en för mig ovanligt tidig dag. Hela veckan har våra föreläsningar börjat vid ett och jag har därför råkat vänja mig vid sena läskvällar och sena läsmorgonar, men idag har vår lärare förlagt en tretimmars datalabb mellan nio och tolv på morgonen. Jag anar ugglor i mossen. Och jag är inte helt vaken.

Jag hoppas jag klarar mig ur det med förståndet i behåll, för efter det ska vi prata Selma Lagerlöf och En herrgårdssägen i vår bokcirkel, på inget mindre ställe än finfina Bokcafé Pilgatan. Jag älskade boken, även om den inte blir min absoluta favorit i Selma- samlingen, och det ska bli himla roligt att prata om den.

Håll utkik, för det blir mer om En herrgårdssägen i bloggen här i helgen! Imorgon blir det också en ren och skär kärlekshyllning till en alldeles underbar film som jag såg tillsammans med studentvänner förra helgen. Kanske, om jag kan slita mig från kursböckerna, ska jag läsa The Gates av John Connolly i helgen också – den låter alldeles förtjusande.

9100107492MV5BMzIxOTQyODU1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQ4Mjg4Nw@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_6411440

Vad läser du i helgen?

1 reaktion på ”Läshelgsförhoppningar på morgonkvisten

  1. Jag håller på med ”Skugg-gömman” av Marie Gripe på det skönlitterära planet, samt ”Kulla-Gulla i slukaråldern” av Ulla Lundqvist på det facklitterära planet.

Kommentera