Läshunger

Näst sista veckan av mitt sommarlov förde självklart med sig en hejdundrande förkylning med tillhörande feber, hosta och självömkan. I måndags orkade jag inte mer än att raida Netflix på TV-serier, men igår bestämde jag mig för att raida bokhyllan istället – jag har ju massor med olästa böcker jag längtar efter att läsa.

Det blev Insurgent som fick första tjing och den gick åt under några timmars läshunger som fick mig att helt glömma förkylningen. Spännande, utvecklande och intressant – mer om den i veckan.

Nästa i högen blir Enders Spel, Gycklarens arv och sista halvan av Bricken på Svartvik. Sedan är det dags för stornäsduken då sista delen av Torka aldrig tårar utan handskar Döden – damp ner på hallmattan i form av en avi idag. Ingen förkylning i världen kunde ju hindra mig från att hämta ut den…! Dessutom väntar jag spänt på en av höstens mest efterlängtade böcker – när den kommer blir det säkert både glädjetjut och bildbevis i bloggen.

Ja, men ni märker ju. Bokhösten är här, förkylning eller ej!

1173598391749929101819336515199834

 

8 reaktioner på ”Läshunger

  1. Jag bara måååste läsa Gardells tredje och sista i höst (han står tillsammans med Bjärbo/Lindbäck och Jägerfeld för mina topp-tre måsteläsningar). (:

  2. ”Gycklarens arv” låter väldigt intressant, och en dag måste jag som sagt läsa serien om Bricken!

    Själv håller jag på att läsa ut ”Betvingade” av Simona Ahrnstedt på det skönlitterära planet (näpp, den är ju inte lika brutal som ”Överenskommelser” (puh), men den är nästan lika bra) samt ”Skrivkonstens historia” av Andrew Robinson på det facklitterära.

  3. Det är en sådan fantastisk läshöst att jag inte vet vilken ände jag ska läsa i. Så läser lite här och lite där för tillfället. Allt är fantastiskt bra 😀

    1. Underbart 😀 Har också varit på väg att läsa lite här och där för vill verkligen läsa alla böcker i läshögen NU, men har försökt ha lite disciplin 😉

Kommentera