Läst i december 2019 och TBR för januari

Jag tycker årssammanfattningar år svåra. Mest för att jag personligen inte är särskilt förtjust i varken jul eller nyår (förutom ledigheten som kommer med) och mest tycker att det egentligen är vilken dag som helst på året, konstruerad till att innehålla tusen förväntningar – som om något magiskt skulle hända bara för att kalendern byter siffra. Jag förstår de som tar tillfället i akt och firar, men mest vill jag gå och lägga mig klockan 10 med en bok och missa alltihop. Det var dagens suris! Men ibland behövs det också, som motvikt.

Åtminstone har jag lyckats med att lista 2019 års bästa böcker, de hittar du här. Här är de böcker jag läste i december:

Bäst i december

Utan tvekan, Matilda Gustavssons Klubben. Läs vad jag tyckte om den här!

Att läsa i januari

I januari läser jag rymdopera, närmare bestämt Nemesis Games som är femte delen i James S. A. Coreys mastodontserie The Expanse.

Kommentera