Läst i februari 2020 och TBR för mars

Att februari 2020 var en av mina värsta månader på länge, det har jag redan pratat något om. Någonstans lyckades jag ändå läsa tre böcker och det är jag glad för, för det var tre fina böcker.

Bäst i februari

Allra finast var Fyra berättelser från Jorvik, en fristående bok i Ödesryttarna- serien som ger djup och bakgrund till de Lisa, Linda, Alex och Anne. Det är fyra noveller som är vansinnigt vackert skrivna och som låter läsaren lära känna Ödesryttarna ännu mer inför den sista boken i trilogin som släpps den 9 mars. Fyra berättelser från Jorvik är också otroligt fint illustrerad, en verklig pärla till bok.

Att läsa i mars

I mars återvänder jag till Cixin Lius framtida Kina i Death’s End, tredje och sista boken i sciencefiction- serien Remembrance of Earth’s Past.

Kommentera