Läst i januari 2021 och TBR för februari

Januari 2021, en ny start men också en månad som verkade pågå i ungefär tvåhundra år. Men här är vi nu, det är februari och solen orkar sig kvar över horisonten tio extra minuter varje dag. Det är ett ljus jag längtat efter under den ganska tunga vintern, ett liv som ändå återvänder. Vintern som faktiskt blev, rimfrosten som sagolik hänger från träden vareviga morgon. Det är något med snön som gör allt ljusare, bäddar in verkligheten i en slags sovande tillvaro som jag verkligen värdesätter just nu. Det är så stilla.

Jag önskar att jag hade tillvaratagit det lite mer i läsningen. Fem böcker läste jag i januari, men en av dem var ett science fiction- äventyr på över 500 sidor så det räknas nästan som två böcker. Tycker jag.

Bäst i januari var helt klart den så efterlängtade The Reckless Afterlife of Harriet Stoker. Lauren James slutar aldrig att förundra mig. Recension på den finns här.

TBR för februari, en bok jag verkligen ser fram emot, är Andrea Lundgrens I tunga vintrars mage som jag sneglat på i åratal men inte läst. Nu är tiden här.

Kommentera