Läst i mars 2020 och TBR för april

Att det är märkliga tider, det ser vi varje gång vi öppnar en tidning eller någon slags sociala medier just nu. Jag för min del orkar just nu inte riktigt prata så mycket om det. Jag tyr mig till mina fiktiva världar, men faktum är att även de var i mars nästan för tunga för att orkar med. Jag läste tjocka, svåra, tunga och hemska böcker. Flera gånger tänkte jag att jag i april måste läsa något trevligare, sedan insåg jag att trevliga böcker oftast inte är något för mig i alla fall. Nåväl. Jag läser om Harry Potter för sjuttioelfte gången och försöker i alla fall undvika böcker med ”Death” i titeln.

Bäst i mars

Det var ju ändå Death’s End, såklart, avslutningen på Cixin Lius fantastiska sciencefiction- äventyr. Läs min recension här.

Att läsa i april

I april fortsätter jag läsa hyllvärmare, efter att jag i mars lyckades läsa ut precis alla bibliotekslån jag hade hemma (det kan ha att göra med att jag inte har varit på biblioteket på elva dagar, men vem håller räkningen, egentligen). Först ut är Sigrid Combüchens Spill.

Kommentera