Läst i oktober 2020 och TBR för november

För en gångs skull var oktober ingen skräckläsningsmånad. Kanske är verkliga livet, med allting som pågår just nu, för otäckt för det. Men jag läste en lagom spöklig slukaråldern-bok, ganska mycket poesi, lite härlig sockervadds-YA och om mellankrigstidens England. Och om ett klassiskt quest på en höstmarknad, för lite pumpor behövs det i oktober.

Bäst i oktober

Jag älskade alla böcker jag läste i oktober, och bra var de på så olika sätt att det är svårt att välja en favorit. Mest känslor fick jag för Du och jag, Marie Curie. Mest stämningsfull var Slutstation. Charmigast var Pumpkinheads. Men bäst, kanske ändå, Mödrarnas söndag.

TBR för november

Mer om novembers läshög kommer snart! Men jag längtar otroligt mycket efter att läsa Spökhistorier från Jorvik, femte boken om Ödesryttarna.

Kommentera