Magi och fantastiska varelser, mer från Rowling på vita duken!

Jag trodde nästan jag skulle ramla av stolen när dagens största nyhet dök upp framför ögonen på skärmen: Fantastic Beasts and Where to Find Them ska filmatiseras. Det är inte första april idag så jag misstänker att det inte är ett skämt, men jag tänker nog hålla inne med en åsikt tills jag har sett filmen. Spännande känns det i alla fall och ännu mer spännande är det att J.K. Rowling ska vara manusförfattare!

Tydligen ska den utspela sig i New York, 70 år före Harry Potters födelse men ändå utspela sig i trollkarlsvärlden.

9780747554660_200_fantastic-beasts-and-where-to-find-them_haftad

Vad tror ni?

8 reaktioner på ”Magi och fantastiska varelser, mer från Rowling på vita duken!

    1. Kan ju bli magplask också, men har svårt att tro det. Är onekligen kul att det är Rowling som ska skriva manus!

Kommentera