Måndag hela veckan

eller ja, så känns det i alla fall när man har en sexdagars jobbvecka framför sig, jag är inte förtjust i dem direkt. De senaste månaderna har jag jobbat så knäppa tider på dygnets alla olika timmar att det däremot känns väldigt konstigt att efter denna veckan ha två veckors 8-17, mån-fre (pga av en ny utbildning jag ska få, pepp!) Märkligt hur fort man vänjer sig vid att inte ha det riktigt ”normalt”.

Nog om det. Igår blev det ingen recension skriven av Betrayed och inte läste jag ut Fingersmith som jag hade tänkt, istället blev det hockey-VM ; Norge – Sverige. Hockey är egentligen inte riktigt min grej menmen.

Ikväll blir det läsning däremot, jag har äntligen fått hämta ut Sarah Waters The Little Stranger på bibblan efter en del kötid och jag är så förväntansfull inför läsningen, speciellt efter Fingersmith som jag tyckte om ännu mer än The Night Watch. Det verkar som att Sarah Waters är en författare som har kommit till mitt hjärta för att stanna.

Kommentera