Mer efterlängtade boksläpp i år!

Förra veckan skrev jag om böcker som kommer ut på svenska förlag i vår. Men det finns ju en hel hög böcker på engelska som kommer ut i vår/sommar och som jag vill läsa på just, engelska.

Fiktiviteter har snokat på nätet och hittat att Gillian Flynns Gone girl kommer ut den femte juni! Jag har då visserligen fem månader kvar på mitt köpstopp men biblioteket här i stan har aldrig sagt nej till ett inköpsförslag innan så jag hoppas jag får läsa Gone girl redan i juni ändå.

Dessutom kommer andra delen i Justin Cronins vampyrtrilogi (fortsättningen på The Passage alltså) ut den 28 augusti. I can hardly wait!

En tredje bok jag längtar efter är Elizabeth Hands nya Available Dark som Dark Places-Helena retades om redan i november. Jag får nog även i detta fall hoppas att biblioteket kan vara snälla och köpa in den till mig och det brukar de vara.

Vilket är ditt mest efterlängtade boksläpp 2012?

6 reaktioner på ”Mer efterlängtade boksläpp i år!

  1. En självklarhet är uppföljaren till The passage. Jag hoppas också George RR Martin publicerar nästa bok, men antagligen kommer jag behöva vänta 3 år till. Robin Hood släpper sista delen i sin senaste draktrilogi.

    Nick Perumov släpper Svarta lansen vilket är del 2 i en serie som utspelar sig i Midgård, 300 år efter Sagan om ringen.

  2. Det mest efterlängtade boksläppet 2012 för min del är Åsa Larssons ”Till offer åt Molok” som är hennes femte i serien om Rebecka Martinsson. Har väntat grymt länge på den!

  3. Det mest efterlängtade boksläppet 2012 för min del är Åsa Larssons ”Till offer åt Molok” som är hennes femte i serien om Rebecka Martinsson. Har väntat grymt länge på den!

Kommentera