Mer om bokmässan och bloggambassadörer

Den här veckan startar officiellt Bokmässans bloggprojekt, som jag redan berättat ska jag i år vara bloggambassadör för bokmässan och jag tycker det ska bli (och är) jätteroligt! Idag skriver Bok och Bibliotek om satsningen på bokbloggare och om Bokmässans community som du hittar här. Än så länge tycker jag diskussionerna har flödat fritt och det är jätteroligt! Bli medlem du också och gå in och diskutera böcker och allt möjligt däromkring!

Tyska läslistor har det också dykt upp här och där i bloggvärlden och även om jag också har en sådan så tänkte jag ta tillfället i akt och säga att det så klart inte bara kommer vara tyskspråkigt på bloggen under detta och nästa år! Jag har en hel hög med andra böcker som jag också tänker läsa, en ny tysk bok i månaden kanske det kommer bli som mest.

Här är de bloggar som är bloggambassadörer:

A fraction of the web
Bokcirkus
Bokmania
Boktokig
Breakfast Bookclub
Böcker Böcker Böcker
Dantes Bibliotek
Eli läser och skriver
En bokcirkel för alla
Enligt O
Fiktiviteter
Hellre barfota än boklös
Ingrids Boktankar
Lyrans Noblesser
Marias Bokliv
Pockethexorna

0 reaktioner på ”Mer om bokmässan och bloggambassadörer

  1. Vad kul att du också är en bloggambassadör! Då kommer vi att träffas i februari (bara vi håller oss friska förstås!)

    Härligt att höra att du också gillade Glaskupan! 🙂

Kommentera