Min dag, i läsning och feberyra

 

Min morgon:

Min kväll:

Däremellan har jag sovit. Jag har Förkylningen från Helvetet och jag funderar på att lägga ifrån mig Ann Söderlunds bok Men vi knullar ju ändå inte, för det gör till och med ont när jag skrattar (feber ger mig sådan värk att jag funderar på att införskaffa mig en rullator, i nödfall liksom. Ge plats, old lady on the way.)

Det är tur att jag har världens bästa pojkvän som går till Ica och köper alvedon och Ben&Jerrys åt mig och till och med låter mig få den sista glassen, den där i botten som är allra godast för att den är halvsmält. Och i vårt förhållande kan vi nästan slåss om Ben&Jerrys, I shit you not.

Glashuset var helt okej. Men vi knullar ju ändå inte är än så länge väldigt rolig och recensioner kommer imorgon. Kanske.

0 reaktioner på ”Min dag, i läsning och feberyra

Kommentera