2 reaktioner på ”Min skräckläsning i helgen

  1. Jag läste Sarah Waters ”Affinity” för några år sedan och kommer ihåg att jag sträckläste den under en natt. Det gick helt inte att släcka lampan! Egentligen var den inte särskilt läskig så att man blev rädd, men den var vacker och spännande som alla Waters romaner.
    Det blir spännande att höra vad du tycker om del Toros/Hogans bok också. Är sugen på att läsa den serien! De andra två känner jag nog inte till.

    1. Jag tror det blir Sarah Waters, egentligen ville jag spara den eftersom det är den enda Waters jag inte läst, men jag kan inte hålla mig. Jag älskar hennes böcker, hon är lätt favoritförfattaren i den här högen.
      del Toro/Hogan serien är rätt ojämn, första boken är jättebra och andra lite sämre, så jag försöker att inte ha för stora förhoppningar. Men gillar du vampyrlitt så tycker jag du ska läsa den, åtminstone första boken är läsvärd.

Kommentera