Min skräckliga helgläsning

Alldeles lagom till helgens läsning (Tack Wahlström & Widstrand!) fick jag hem Anders Fagers nya, Jag såg henne idag i receptionen. En läskväll senare var den utläst. Femtonde november kommer recensionen, men redan på måndag blir det skräckrecension här på bloggen – det är dags att skriva om novellsamlingen De odöda. Jag kan dock redan nu avslöja att jag gillade. Mycket.

Annars har min helgläsning bestått av fantastiska The Seance, hittills väldigt spännande Soulless av Gail Carriger och intressanta Myternas historia av Karen Armstrong – vid sidan av en hög kurslitteratur, vill säga. I frånvaro av Halloweenfirande, som kommer ta plats nästa helg, har det alltså blivit en hel del läsning för min del.

Vad har ni gjort?

5 reaktioner på ”Min skräckliga helgläsning

    1. Åh, har den haft recensionsdag redan? Trodde det var nästa vecka. Ska kolla in din recension 🙂

      Samlade Svenska Kulter är bra, jag gillade den väldigt mycket vill jag minnas!

Kommentera