”Mina damer och…… damer.” – Ladies Night 2008

Så var man hemma. Eller, fysiskt i alla fall, som Helena sa idag på tåget. Mentalt dröjer det ett tag innan man landar igen, kom vi överens om. Vad som är svårt att landa från, är gårdagens sedan länge inplanerade Ladies Night tillsammans med syster Helena.

Först träffade vi Martin och gav honom en hjälpande hand med den nya lägenheten (som var super – jag kommer snart och hälsar på igen!) Sedan var det dags för middag på ett fantastiskt litet fiskrökeri på piren (vi föreställde oss också vampyrerna som höll på att vakna i klockstapeln därborta).

Efter det blev det buss ut till Kinnarps arena, och väl där var det dags för röda mattan!

Och så var det igång! Alltihop inleddes med Let me entertain you (självklart) och så följde Suspicious Minds. Många bra nummer, men allra bäst var Peter Stormare i lång röd rock som sjöng Roxanne, Henrik Hjelt som skulle lära sig jaga tjejer, Martin Stenmarck som sjöng en jazzig version av It’s my life och så naturligtvis denna fantastiska Sjumilakliv. Fast Martin Stenmarck hördes inte så mycket. Det är svårt att överrösta ett par tusen tjejer, även om man har mikrofon. (Till sångarens eget höga nöje. Han såg så lycklig ut.)

Behöver jag säga att det var helt fantastiskt? Att allting var helt perfekt, att förutom den underhållande huvudtrion var även bandet otroliga, dansarna lysande och till och med kyparna fantastiska? (Ett gäng unga, snygga killar som var så nöjda med tillvaron bland tusen tjejer att det riktigt lös om dem. De bokstavligt talat dansade omkring med glas och tallrikar, och tog sig en svängom med damerna ibland. Otroligt härligt.)

Efter showen, när skrik- och skrattmusklerna var tänjda till bristningsgränsen, var det dags för disco och bar och jag måste säga att det var en fantastisk upplevelse att dansa på ett golv med tusentals tjejer – bara tjejer. Inga dreglande, fulla killar, inga slagsmål, inga… ja, ni fattar. Det enda manliga var kyparna, och jag har redan beskrivit hur otroligt de höjde stämningen. DJ var Daniel da Silva och även Mats Carlsson dök upp som pausunderhållning.

En helt fantastisk kväll! Tack syrran, alla fantastiska tjejer som var där och hela Ladies Night- gänget! En otrolig upplevelse som rekommenderas varmt (eller hett – för att använda ett bättre ord. Stekhett.)

Kommentera