Mina tre nya litterära gudinnor

I fredags åkte jag och min kärlek ut till sommarstugan igen, jag läste ut Wolf Hall och grät nästan lite när den var slut för så bra är den. Tur att Fiktiviteter lovar att del två i serien inte bara är lika bra utan kanske till och med ännu bättre! I lördags sträckläste jag Konsten att vara kvinna, skrattade så jag grät och hade högläsning för min kärlek. Söndagen ägnades åt Mudbound och jag är både stjärnögd och tårögd, det är alldeles hemskt och alldeles underbart fint skrivet.

Hilary Mantel, Caitlin Moran och Hillary Jordan – månadens tre helt fantastiska upptäckter, missa inte!

Alldeles strax, andra delen i Deckarmåndag-serien.

4 reaktioner på ”Mina tre nya litterära gudinnor

  1. Moran och Jordan är reserverade, men varför översätts inte Wolf Hall? Är inte så snabb med engelskan och det finns ju så mycket att läsa…..
    tack för tipsen

    1. Ja, jag undrar det också! Förhoppningsvis kommer det komma en översättning..
      Så lite så, det är fantastiska böcker 🙂

  2. Hoppas också på översättning av Mantel, trodde det skulle bli när Wolf Hall vann fina priser men icke… Och Bring up the bodies är minst lika bra vilket får mig att våga hoppas att del tre också ska kunna bli bra.

Kommentera