Mörka januari och dystra februari

Vissa månader är mer fyllda med mörkerläsning än andra. Januari och februari är sådana månader för mig, när mörkret trycker på utanför verkar jag av någon anledning bara vilja dyka ännu djupare ner, förlora mig helt i dystopiska skildringar och blodisande skräck. November är en annan sådan månad.

De här tre böckerna står näst på tur i min läshög. I januari blir det skräck på färja och dystopisk fantasy, i dystermånaden framför andra tänker jag läsa en bok som legat och väntat på mig länge, länge – The Stand.

IMG_6073IMG_6069IMG_6097

Vad läser du?

4 reaktioner på ”Mörka januari och dystra februari

  1. Blir lätt förvånad över att du inte läst Färjan ännu. Tom jag har plöjt den. Vad jag tyckte kan vi prata om när du har läst den…

  2. Jag har en står hög med påbörjade böcker, men det är faktiskt ingen skräck i den.. 🙂 Däremot lyssnade jag på Färjan helt nyligt. Gillade den! Tyckte särskilt mycket om att Mats Strandberg skriver om så intressanta karaktärer och om deras bekymmer.

Kommentera