Mycket mer än så – Sarah Dessen

Mycket mer än så är på ett vis en lite annorlunda uppväxtskildring och på ett vis en väldigt klassisk flicka-möter-pojke-historia. Den berättar inga världsomvälvande sanningar utan håller sig på en ganska lågmäld nivå, ungefär så som jag uppfattar att huvudpersonen Auden är. Auden är döpt efter poeten W. H. Auden, dotter till akademiker och alltid den där flickan som är perfekt. Men när hon bestämmer sig för att spendera sommaren hos sin frånskilda pappa och dennes nye fru förändras sättet hon ser på livet.

Jag förlorade mig totalt i Sarah Dessens värld, Auden är så sympatisk och trovärdig och på ett vis väldigt lätt att känna igen sig i. Den lilla byn Colby är så verklig att man nästan befinner sig där själv och Audens pappa är irriterande bortom gränser.

Jodå, skriva för ungdomar kan hon, Sarah Dessen. Jag sträckläste inte Mycket mer än så men jag tyckte verkligen om den.

0 reaktioner på ”Mycket mer än så – Sarah Dessen

    1. Hej! Jag länkar till bokussidan det gäller i inlägget och sedan pingar jag bloggen här: http://www.twingly.com/ping. Man skriver inte in inläggsadressen varje gång utan adressen till bloggens startsida så dyker det upp på bokus efter några minuter 🙂

Kommentera