Några av den senaste tidens iakttagelser

*Om man lägger sig i gräset och solar ska man inte ha med sig en bok som är så pass intressant att man glömmer bort både tid och rum. Jag har en fantastiskt osnygg – knallröd – bränna på ryggen. Den gör riktigt ont.

*Att alltid ha med sig en bok i väskan är däremot en bra vana. Speciellt igår när det var fyra timmars driftstörning på jobbet och det inte fanns ett dugg mer att göra än att sitta och glo på en tom dataskärm. Alternativt på Svenska Dagbladet- jobbarna i byggnaden tvärsöver.

*Ärlighet respekt kärlek från Kents nya skiva En plats i solen är så vacker och ledsen att jag får lite ont i hjärtat varje gång jag lyssnar på den. Hur många gånger jag än spelar den.

*Varje gång du möter min blick från samma skiva är nästan lika vacker den. Jag tycker så mycket om Kent nu på ett sätt jag inte gjort sedan de släppte Vapen och ammunition 2002. Just den skivan är fortfarande min favorit men de första sex låtarna på En plats i solen är bland det finaste jag hört av Kent.

*Sålunda är jag lycklig över att de kommer till Yran och börjar spela 00.30 på fredagen, en hel timme efter jag slutat jobbet. Det är inte många dagar kvar och redan på måndag kommer Emelie hit. Jag slutar dagens iakttagelser med ett *yey*!

Uppdatering: Jag tycker ibland mitt jobb kan vara ganska monotont och trist, men när jag kan hjälpa en överlycklig gammal tant att hitta sin trettio år gamla kärlek i Tyskland så är det ändå värt det. Jag kunde inte låta bli att dra lite på smilbanden, det var dagens bästa.

0 reaktioner på ”Några av den senaste tidens iakttagelser

Kommentera