När blev det höst?

Missförstå mig rätt, som de flesta bokmalar verkar göra så älskar jag mysiga höstläsningsdagar, komplett med tekopp i handen och helst en spinnande katt i knäet. Men när det knappt har varit någon sommar blir man lite överrumplad av att komma ut till sommarstugan och mötas av en gul björk.

Nåväl. Kanske var det höstvädret som gjorde det, men tre och en halv böcker har jag klämt i helgen – läskoma deluxe alltså! Torka aldrig tårar utan handskar (som nästan fick mig att fälla en och annan tår också), sista delen i Brödraskaps-trilogin, Geralds lek av Stephen King (som både skrämde mig halvt från vettet och gjorde mig lite besviken) och så halva Dykvinnan som är Joyce Carol Oates senaste.

Det lutar åt recensionsbonanza i bloggen till veckan.

Vad har ni gjort?

6 reaktioner på ”När blev det höst?

  1. Alltid trevligt med läsflyt även om jag håller med om att hösten verkligen har kommit. Jag kommer behöva vantar när jag cyklar till skolan här näst … Och träden är redan lite höstruskiga! Te, kaffe (och varm choklad!) och filtväder är det i Jönköping just nu! (: Förutom att plugga, kan man med gott samvete se på film och mysläsa. (: (;

    1. Usch ja, ska man redan behöva plocka fram vantarna..? Känns som man precis lade undan dem. Men mysläsning och film och filt och allt det där är ju himla trevligt med hösten 🙂

  2. Jag fick in höst höstvanor redan för två veckor sedan, har nu nästan vuxit fast i soffan med filt, katt, bok och te. 🙂 I helgen plöjde jag igenom flera av Kulla-Gullaböckerna! Otroligt stämningsfullt när regnet slog mot fönstren.

  3. Enligt mig blir det inte höst förrän 1:a sptember. Punkt slut. Alltså är det fem dagar kvar av sommaren, även om vädret inte är det bästa.

    Annars är jag förkyld, så jag har inte gjort så mycket i helgen.

Kommentera