Nedräkning inledd! (igen)

Nej, det är inte bokmässa igen. Tyvärr. Men årets andra stora händelse är under insegling, om en vecka åker jag nämligen till Stockholm för att se Muse live för andra gången i mitt liv, tillsammans med två fantastiska människor jag träffar alldeles för sällan. Dessutom ska jag träffa min föredetta kombo, se Breaking Dawn på bio och gå på bokbloggsmiddag. Det är till och med så att den obligatoriska listan börjar bli klar!

Boende  – check
Konsertbiljetter – check
Tågbiljetter – check
Bordsbokning – check
Böcker som får följa med – under debatt, men det lutar åt vår bokcirkelbok Hallonbåtsflyktingen (verkar lagom lättläst och är lagom lätt att bära med sig).

Om precis en vecka, fast rent okristligt tidigt, sätter jag mig på tåget och lär förhoppningsvis sova hela vägen!

Men det är då det. I eftermiddag kommer det bli kärleksförklaring till The Distant Hours här i bloggen, resten av veckan och nästa blir det lite snack om Muse nya skiva, ytterligare en kärleksförklaring (The Seance), novemberrapport av Serieutmaningen och förhoppningsvis en del annat skoj. Häng på!

3 reaktioner på ”Nedräkning inledd! (igen)

Kommentera